Informatie en contact

Focus op de Zorgmaaltijd

Datum:
Donderdag 1 juni 2017

Locatie: Van der Valk Veenendaal.

Inschrijven:
U kunt zich hier direct inschrijven via het online inschrijfformulier. Na aanmelding ontvangt u een online bevestiging. Ongeveer twee weken voor aanvang van de dag sturen wij u de uitnodigingsbrief en een routebeschrijving.

Annuleren / afmelden / naam wijzigen:
Mocht u de inschrijving willen annuleren, dan kan dat uitsluitend schriftelijk (post, fax, e-mail).
Tot vier weken (28 dagen) voor aanvang van het symposium kosteloos (datum poststempel telt).
Binnen twee tot vier weken voor aanvang van het symposium, dan wordt 25% van het verschuldigde bedrag in rekening gebracht.
Als u uw inschrijving annuleert na het verstrijken van de annuleringstermijn of zonder melding niet aanwezig bent tijdens dit symposium, wordt het gehele verschuldigde bedrag in rekening gebracht.

U kunt zich natuurlijk altijd laten vervangen door een collega.

Neem dan svp contact op met de Klantenservice van Vakmedianet:
Klantenservice
Tel: 088 5840 888
E-mail: klantenservice@vakmedianet.nl

Prijs:

Reguliere prijs: € 275 excl. btw
Meermansprijs: Indien u met minstens 1 collega inschrijft € 225 excl. btw
Prijs voor abonnees van Gastvrije Zorg, deelnemers Duurzaam en Gezond aan tafel € 175 excl. btw
Prijs voor commerciële partijen € 375 excl. btw
Prijs voor commerciële partijen die ook abonnee zijn van Gastvrije Zorg € 275 excl. btw

Deze prijs is inclusief koffie & thee tijdens de pauzes en een netwerkborrel

Factuur:
U ontvangt de factuur vlak na afloop van het symposium van Vakmedianet B.V. De factuur dient uiterlijk 14 dagen na ontvangst betaald te zijn. Werkt uw organisatie met inkoopfacturen dan kunt u contact opnemen met:

Contact:

Wilt u als deelnemer meer informatie of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Ineke de Wilde, congresmanager, via inekedewilde@vakmedianet.nl

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.