Warning: session_start(): open(/home/admin/domains/tmp/sess_lkj98emoil6a849a6ln5o04jc4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/admin/domains/stitchcms.nl/public_html/inc/getvars.php on line 11 Sponsoren | Focus op de Zorgmaaltijd

Sponsoren


Sponsormogelijkheden

Focus op de Zorgmaaltijd biedt unieke mogelijkheden om uw doelgroep bereiken met uw product/dienst(en) en te werken aan uw naamsbekendheid bij de mensen die een beslissende rol spelen als het gaat om voeding en gastvrijheid in de zorg.

Er zijn diverse mogelijkheden om als sponsor deel uit te maken van deze dag. Als u meer wilt weten over de sponsormogelijkheden die bij u passen kunt u kunt direct contact opnemen met:

Ilona van Zuidam

Accountmanager
Telefoon: 088-5840994
Mobiel: 06-46388087
ilonavanzuidam@​vakmedianet.nl


Care Culinair

Care Culinair richt zich op de verbetering van het voedingsmanagement systeem binnen zorginstellingen. Onder een voedingsmanagement systeem verstaan we het gehele proces. Daarbij adviseren wij onze klanten op het gebied van concepten, duurzaamheid, het logistieke proces en het gastvrij serveren.

www.careculinair.nl


Sato

SATO is pionier op het gebied van (Automatische Identificatie- Data Collectie) en een toonaangevende producent op het gebied van barcode printers en EPC-/RFID- toepassingen. SATO's uitgebreide productlijn omvat naast Direct Thermische - , Thermal Transfer en RFID printers o.a.: (RFID) labels/tags, printlinten, Data Collectie Systemen (DCS) waaronder mobiele computers en barcodescanners, Systeem Integratie, OEM-print-engines en labelontwerp software. In Europa produceert SATO in vijf fabrieken alle mogelijke soorten etiketten, labels & tags. In combinatie met NiceLabel software is SATO hierdoor in staat om via een zorgvuldige geselecteerd partnerkanaal een complete turn-key barcodeoplossing te realiseren.

SATO Corporation, opgericht in 1940, is een op de Nikkei beurs genoteerd bedrijf met een wereldwijd netwerk van fabrieken, dochterondernemingen, business partners en systeem integratie partners, dat volledig gericht is op het leveren van hoogwaardige producten voor automatische identificatie en etikettering.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.
Warning: Unknown: open(/home/admin/domains/tmp/sess_lkj98emoil6a849a6ln5o04jc4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/admin/domains/tmp) in Unknown on line 0