Sprekers

Ad Verhagen

Ad Verhagen

Ad Verhagen is manager Horeca Zorgwaard

Sessies

 
Cathy van Beek

Cathy van Beek

Cathy van Beek is bestuurder bij Radboudumc

Sessies

 
Flip Kruyt

Flip Kruyt

Flip Kruyt werkt sinds 1997 als chirurg in Ziekenhuis Gelderse Vallei (ZGV), hét Voedingsziekenhuis. Sinds 2015 is hij bestuurslid Alliantie Voeding in de Zorg. Tevens is hij lid van de commissie Voeding, Sport en Bewegen van de Medische Staf van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Kruyt zet zich in voor de integratie van effectieve voedings- en beweeginterventies in de dagelijkse behandeling van patiënten, zowel intramuraal als in de transmurale zorg. In de huidige medische zorg en de medische opleidingen is nog te weinig aandacht voor preventie. Op het recente jaarcongres van de Federatie Medisch Specialisten werd de visie van de medische staf van Ziekenhuis Gelderse Vallei op voeding en bewegen - met als doel meer kennisontwikkeling en uitrol van effectieve concepten - aangemerkt als een belangrijke best practise in de medische zorg.

Sessies

 
Hielkje Poiesz-Landman

Hielkje Poiesz-Landman

Hielkje Poiesz is sinds 2009 sectorhoofd Zorgondersteuning van het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL). Van 2005 tot 2008 was zij facilitair manager van Zorg- en Behandelcentrum De Batting in Harlingen. Hielkje Poiesz is sinds 2014 tevens projectleider van het project Eten & Drinken binnen het MCL. Een nieuw concept van gezonde voeding met een doelgericht assortiment en onder andere keuze aan het bed. Anderen motiveren, laten ontwikkelen, in beweging brengen en inspireren is wat Hielkje drijft om samen een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Sessies

 
Joost Snels

Joost Snels

Drs. ing. Joost Snels is sinds 2000 werkzaam bij Wageningen Food & Biobased Research. Hij is expertiseleider voor het expertiseveld Supply Chain Management en projectmanager met ervaring op het gebied van (her-)ontwerpen van kwaliteitgestuurde (internationale) versketens. Al meer dan 8 jaar is hij betrokken bij meerdere projecten die zich richten op resource efficiency, en dan vooral het terugdringen van voedselverspilling. Hij creëerde een methodiek om voedselverspilling in de zorg te meten met als doel het verkrijgen van inzicht, creëren van bewustwording en het initiëren van verbetermaatregelen.

Sessies

 
Maikel Stolte

Maikel Stolte

Maikel Stolte is facilitair manager met jaren ervaring op het gebied van hotellerie en zorg. Het vertalen van strategisch beleid naar operationele toepassingen vanuit het gastvrijheidprincipe zijn de uitgangspunten van zijn werkzaamheden. In zijn dagelijkse werkzaamheden staan gastvrijheid en beleving, vanuit de klant/gast, centraal. Bij DrieGasthuizenGroep heeft Maikel restaurants opgestart, de dienstverlening geprofessionaliseerd en met de transitie in de zorg houdt hij zich nu bezig met het totale klantproces. Maikel is projectleider geweest om te komen tot een restauratieve voorziening binnen één van de locaties met een exploitant die voor eigen rekening en risico de Brasserie is gaan exploiteren. Deze samenwerking is nog pril, maar volgens de bewoners al heel succesvol.

Sessies

 
Marc Duijzer

Marc Duijzer

Marc Duijzer is algemeen directeur van Care Culinair

Sessies

 
Rudi Crabbé

Rudi Crabbé

Rudi Crabbé is campagneleider Duurzaam en Gezond aan Tafel bij Diverzio In Brussel geboren en opgeleid aan de hogere hotelschool. Een moeder die kookte met ziel en een vader die, als hobby, groenten teelde alsof het om wetenschap ging. Koeldozen ontvangen als kerspakketten, vol met vis of vlees. Geënt dus op een onderstam van echte voeding. Op deze basis is Rudi verder gegroeid dankzij financiële, kwaliteits-en veranderkundige opleidingen en functies binnen oa. Accor, EUR en Albron. Uitgedaagd door de zorg en duurzaamheid en daarom gekozen voor Diverzio. Op de schouders van zijn helden, de chefs en de boeren, mag hij verder kijken op zoek naar een duurzame invulling van voeding.

Sessies

 
Ton de Kort

Ton de Kort

Ton de Kort is journalist en presentator met jarenlange ervaring in presentatie van zakelijke en sportieve evenementen en als journalist voor diverse vakbladen, onder meer in de facilitaire branche. Eigenaar TDK Tekst

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.